Ledig långhelg.

Den här helgen har jag och Jesper varit lediga tillsammans fredag, lördag och söndag. Helt fantastiskt. Vi inledde med en helt ny upplevelse för mig: att följa med Jesper och Kent (min svärfar) ut och jaga. Vi fick ingenting men såg två rådjur. Sen åkte vi till stan och handlade lite julgranspynt och julklappar. Sen blev det fredagsmys hemma med Björn som gjorde hemmagjord pizza. 
 
Igår, lördag, så meckade vi på dagen och på kvällen åt vi middag ute med ett skönt gäng och sen gick vi på bio, nya hungergames filmen som jag gillade starkt. Idag har vi haft Björns mamma + sambo på fikabesök, och sen tjuvstartat julpyntet genom att sätta upp uteslingan :) Ikväll ska jag träffa Sophia en sväng och äta middag, hon är på visit i uppsala, hon har ju flyttat till lysekil i småland. Ska bli kul att träffa henne. 
 
 

Vardag

Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Hej hopp.
 
Läget är inte fantastiskt men jag kämpar på. Försöker lära mig att dansa i regnet och njuta av allt positivt och gott som jag har omkring mig men tyvärr är det svårt att glädjas åt någonting, det liksom överskuggas av ledsamhet. Saknar min bästa vän och är otålig och vill att något glatt ska hända här i livet men det känns som att allting står stilla. Kanske är det lite stillhet jag trots allt behöver just nu. Men något fint att se fram emot skulle inte skada. Så jag ska försöka fixa det. Det känns som att jag missar hela livet när jag mår såhär. Varför kan inte jag få må bra och ha kul för? Ingenting står ju ivägen egentligen - bara mitt psyke och allt som har hänt, och jag kan inte få det att försvinna och jag kan inte ta bort hur jag mår. För två månader sedan tog jag i allafall tag i min situation och sökte hjälp, det har tagit lite tid men i måndags var jag på första besöket hos psykoterapeuten. Jag hade tid i 45 minuter och vi satt i två timmar. Säger kanske en del. Nästa besök är på tisdag, jag vill och hoppas att det här ska hjälpa. 
 
Något som glädjer mig är att ha det fint hemma i allafall, så jag försöker ljusa upp vardagen med lite fint. I år ser jag faktiskt fram emot julen som nalkas nu och har redan köpt julpynt och fem julklappar, det som saknas är en hemmagjord toppstjärna som vår tillfälliga inneboende Björn ska tillverka och lite glitter. :) 
 
Vårat sovrum. Älskar att ha en fint bäddad säng! 

Vardag