Flyttat

Hej! 
 
Vi är nu sedan lite mer än en vecka tillbaka inneboende hos pappsen. 
Det har fungerat bra faktiskt, förutom att jag är så galet sliten efter flytten. Det var sjukt jobbigt att flytta, man har alltid mycket mer saker än man tror. Så det blev ganska många svängar både till pappa, till skulla och till återvinningscentralen. Vi hade också ganska dåligt upplägg, vi hade inte förberett flytten tillräckligt bra. Vi borde ha packat mycket tidigare och så vidare. Men nu är det gjort! Huset är helt flyttat och flyttstädat och klart. Bara en gräsklippare kvar att hämta. Däremot har vi en hel del kvar att fixa i boden och i pappas källare. Är lite rörigt just nu. Jag har en kollega som ska flytta in i huset efter oss. De flyttar in i januari. Jättekul! Så vi hade ett litet möte med Lars & Alexandra & Garreth i lördags efter mitt jobb. 
 
Det går framåt och känns väldigt bra med Annahus! Fick en planlösning, gjorde lite ändringar, och nu håller vi på & filar på fasaden. Det är fönstersättningen som tar lite tid, jag vill att det ska bli perfekt. Så fort det är klart så ska vi få en offert. Så spännande! Ska göra ett inlägg med ritningarna & processen hittills. 
 
Häromdagen åkte jag och hämtade upp Jesper på hans lunch så käkade vi lunch ute. Det var mysigt. Man får passa på att hitta tillfällen att mysa i såna här lägen, inte så roligt att bara flytta, städa och jobba hela tiden. Man måste hinna med lite kärlek också. ♥

Bygga hus, Vardag