Himlen ramlar ner

Det här med hjärtekross alltså. Jag saknar min bästa vän så det värker ända in i märgen. Hur kan det göra så ont? 
Det har gått typ ett år och två månader nu och jag tänker fortfarande på henne varenda jäkla dag och jag kan bara inte släppa tanken på att vi ska hitta tillbaka till varandra. Fast jag har gått igenom hela jäkla känsloregistret och varit oerhört arg och besviken, helt fruktansvärt avgrundsdjupt utsiktslöst asledsen, försökt hata henne för det hon gjort och så vidare, så är sanningen fortfarande att jag saknar henne så förbaskat mycket och bara vill ha tillbaka min soulmate och bästa vän. 
 
Jag har gått i terapi i ett halvår för att bearbeta att hon lämnade mig, och andra saker också såklart. Och jag har lärt mig att hantera det, att leva och vara lyckligare än jag någonsin varit (sen mamma fick bröstcancer 2008 i allafall). Jag kan leva utan henne, men jag vill inte, inte, inte. 
 
Folk säger till mig att det är sånt här som händer - man tappar vänner. Det händer många att man blir lämnad när man mår som sämst. Men för mig är det fortfarande ofattbart. För mig var vår vänskap något djupare. Vi delade allt. Det kommer aldrig att vara över för mig. Jag kommer aldrig att komma över det här. Jag bara känner innerst inne att vår historia inte är färdigskriven. Jag hoppas att jag har rätt. 
 
Nu har något fantastiskt hänt i hennes liv, hon ska ha en bebis i vår. Och det är något som vi båda drömt om, och alltid pratat om. Framtiden, när vi får barn. Att vi måste bli gravida samtidigt, vara mammalediga samtidigt. Och nu går hon vidare i livet, lever ett liv som jag inte är en del av. Hon gör allt det här utan mig, det vi alltid sagt att vi ska dela. Och även fast jag vill vara så glad för hennes skull och en liten del av mig är det också, så skulle jag ljuga för mig själv om jag sa att jag inte är helt förkrossad över att jag inte finns i hennes liv och får dela det här med henne.
 
Innan jag fick veta det här kände jag att jag hade kommit långt, jag behövde inte henne i mitt liv även om jag inte ville leva utan henne. Jag hade kommit långt. När jag fick veta var det som att ett svart hål uppstod inom mig och slukade allt, hela jag vändes ut och in av smärtan, den bittra sanningen sköljde över mig som en tsunamivåg med full kraft. Jag är inte en del av hennes liv. Hon vill inte ha mig i sitt liv. Hon går vidare i livet utan mig. Allt vi skulle göra tillsammans, vill hon göra utan mig. Jag betyder ingenting. Jag är ingenting. Vi är ingenting för det finns inget vi. 
 
 

Sorg, Vardag

The moments of happiness we enjoy take us by surprise. It is not that we seize them, but that they seize us.

Hej! 
 
Älskar det citatet. Det är så jäkla sant. Vill bara fånga alla dessa små ögonblick och spara dem, och kunna ta fram dem och återuppleva dem. Men ögonblicken vi älskar fångar oss - och sedan glider de bort, och vi kan inte fånga tillbaka dem. Bara minnas. 
 
Idag är jag ledig, jättesköööönt. Igårkväll däckade jag i soffan när vi kollade på matchen (Paris/Malmö FF) för jag var så trött. Det var mysigt iaf, jag Jesper och pappa tittade på fotboll och drack glögg. 
Diskmaskinen pajade också igårkväll - mindre mysigt. Så ikväll när Jesper har slutat åker vi och köper ny diskmaskin. Kan INTE leva utan. 
 
Idag har Emelie varit här & lunchat, snackat skit och tittat på dokumentär om sjöjungfrur (de finns, OK?!). Supermysigt. Snart ska jag sticka iväg och hämta kärran så vi kan köpa diskmaskin sen. 
 
Helgen som var var helt fantastisk, ni vet när man bara vill pausa tiden för att allt känns så bra? 
På fredagen käkade vi middag med min familj hemma hos Tom & Mimmi och spelade spel och hängde. På lördagen åkte jag och Jesper och hämtade en 4-hjuling som han har fått, och sen firade vi hans farmors födelsedag och på kvällen var vi barnvakter åt Ruben tillsammans med Emma & Andreas och käkade pizza när Ruben hade somnat. Mindre kul att de tre andra tvärslocknade i soffan efter en timme, och jag satt själv och tittade på en hel film, haha. Men det var mysigt. 
 
På söndagen hade vi syskonlunch hemma hos Jesper och mig, det är en grej som vi har börjat med. Jag & Jesper, Emma & Andreas, Josefin & Stewart turas om att bjuda på lunch/middag. Det blir av typ varannan vecka, klart över förväntan! Det var bara så himla mysigt, vi käkade fisksoppa som alla älskade, vi gick till lekparken med Ruben och lekte, vi fikade och spelade spel. Att bara va, och bara va tillsammans. Hade gärna velat att helgen skulle fortsätta ett tag till. 
 
Hittade ett Jesper-album hos Jespers farmor och farfar! ♥ Massa fina bilder på Jesper, hur kul som helst. Hoppas våra barn blir lika söta som han var. Samma intressen då som nu. Sista bilden är Emma med på också. 
 
Ruben & jag är kompisar. Han har börjat med en ny grej; han drar upp min tröja - oftast längre än såhär, och skriker NAKEN! Jättekul att pilla i naveln också. 
 
 
 

Vardag

Färg på huset.

Hej! 
 
Idag har jag varit ledig - det var väääldigt välbehövt efter en väldigt intensiv vecka + helg på jobbet. Jag städade och tvättade väldigt lite, och åkte sen till en bekant som jag inte träffat på 10-15 år (!?) och hängde typ hela dagen. Det är en av pappas bästa kompisars dotter, så vi träffades en del när vi var små. Hon har en egen liten dotter nu på 1,5 år och hon och hennes kille håller på att bygga hus i Almunge och väntar även deras andra barn. Av en slump är det så att vi ska till Thailand samtidigt i vinter, och till samma hotell. De kommer en vecka efter oss, så vi kommer vara där samtidigt en vecka. Så vi kände att det vore kul att lära känna varandra lite innan Thailand, och nu har vi ju en del gemensamt med husbygge och så, så det är kul. :) 
 
Det blev en hel del prat om framförallt husbygge, de har haft en heel del strul under byggtiden, och framförallt innan. Men det blev också prat om jobb, och Thailandsresan & barn. Full rulle på Filippa också, hennes dotter. Vi var till lekparken en sväng bland annat. Mysig dag! 
 
Vi pratade en hel del om bygglov och det här med färgsättning, de har inte heller fått måla vitt som de ville, utan fick till slut efter många om och men välja grått (de fick bara välja mellan gult, rött & grönt till en början). Grått är typ den enda färgen jag kan tänka mig om vi inte får måla vitt. Men jag tänker ändå strida för vår rätt att måla vårat hus vitt. Satt och googlade runt lite nyss, den här färgsättningen var faktiskt ganska fin. Men det är också en annan husmodell än den vi ska ha, så jag tror ändå verkligen att vårat hus vore aboslut finast som vitt. ♥
 
Bilden är tagen från Google. 
 
Hudson. 
 
Våra fönster ska dock få sån här spröjs istället, för ett mer lantligt och klassiskt uttryck. Och så tycker jag att det ser lugnare och trevligare ut. 

Vardag