lazy wednesday

Hej! 
 
Igår tog jag en semesterdag för att hänga med Aude & Lisa och leta smink till mitt bröllop, äta lunch och bara njuta. Det var fantastiskt, vädret var underbart så jag hade shorts och linne. Vi mös runt, hängde, åt, kladdade med smink i affärerna, skrattade och snackade en massa skit. Sen åkte jag hem till Aude så att hon kunde provsminka mig. Det gick rätt bra, men jag kände ändå att det var lite weird att bli sminkad av någon annan (som de försökte intala mig innan) så jag har kikat runt efter lite tutorials på youtube nu och är rätt taggad på att testa att sminka mig själv faktiskt. Ska bara köpa lite mer grejer som jag normalt inte använder (primer, concealer, contouring-kit typ). När vi var klara så köpte jag med mig två fryspizzor hem som jag och Jesper käkade i soffan.
 
I helgen jobbade jag, det blev ju sju dagar i rad eftersom jag bytte helg, så jag blev lite mör. Så det är så sjukt skönt att vara ledig två dagar i rad nu, händer ju typ aldrig längre. Så känns faktiskt riktigt värt att ta ut den där semesterdagen. I lördags hängde jag med Jesper till vildsvinsåteln och fick se en massa vildsvin! Så galet häftigt. Sen sköt Jesper sitt första vildsvin också, den delen är väl inte superkul tycker jag, utan ville mest följa med för att få se dem, men känns ända lite kul att ha varit med när han just sköt sitt första. Och i söndags blev det middag och filmmys med min familj hemma hos oss, vi såg en skitkass film men det är alltid mysigt ändå att bara hänga, äta, spela spel eller se en film. Och i måndags blev det självklart GOT hos oss för hela slanten också med min familj, syskonen var där när jag kom hem från jobbet vid 21. 
 
Idag blev en riktigt lazy sunday typ, fast det är onsdag. Sov jättelänge, och nu sitter jag och äter frukost och sen ska jag städa badrummet, testa sminkningen en gång, och sen åka till stan och handla lite mer smink samt mat och åka till Skulla (Jespers föräldrar) och laga mat där och prova min brudklänning. Ska bli så kul & mysigt! Så härligt att bara vakna upp när man är ledig och tänka - vad vill jag göra idag? Mer sånt!
 
 

Vardag

Friday morning

Fredag morgon och fredagsfeeeeeeling! 
 
Jesper åkte ju till jobbet vid 05.45, och istället för att somna om gick jag upp och sprang. Så jädra nöjd! Sprang inte långt, men jag sprang. Så himla skönt att ha träning avklarat innan jobbet. Detta var nog första gången jag tränade sen april, har ju varit sjuk sen dess typ men nu mår jag bra. :) Hostar lite bara. 
 
Förra helgen var så sjukt bra så det inte är klokt. Var ju egentligen min jobbhelg men en kollega ville byta så jag jobbar nu i helgen istället. Jag var alltså ledig fredag-måndag, och Jesper också eftersom måndag var röd dag. I lördags hade vi röjardag hemma och städade ur "kallrummet" och lite annat pyssel, blev superbra. Sen åkte vi in till stan och handlade sopsorteringskärl och de sista stolarna till bröllopet. Sen på kvällen grillade vi och hade spelkväll med min familj, supermysigt. 
 
I söndags ville Ruben (Jespers systerson) rida, så jag, Emma, Josefin och Ruben åkte till pappa och lånade Stingen och alla fick rida. Sen åkte vi till Skulla och hade bröllopsplanering, så himla kul. Vi provade att ställa upp stolarna på vigselplatsen och sen blev det teoretisk planering i flera timmar, och vi klickade hem lite grejer som behövs och så vidare. Känns som att saker verkligen börjar falla på plats gällande bröllopet! :) 
Men det börjar ju verkligen närma sig också, mindre än två månader kvar nu. Helt galet! 
 
I måndags blev det lugn mysdag för mig och Jesper, vi tog det lugnt halva dagen och sen åkte vi till mormor och kusinerna för att fira Eva. Det var supermysigt, vi åt och hoppade studsmatta och bara var. På kvällen blev det självklart Game of Thrones hemma hos oss som vanligt.
 
Jag lever fortfarande på de tre dagarna, haha. Är så tacksam över att vädret var så underbart. Nu i helgen blir det ju jobb men det gör ingenting. :) Ikväll slutar jag 18 och då blir det finmat här hemma med Jesper och Andreas. Älskar fredagskvällar! Oavsett ledig helg eller jobbhelg. 
 
Skulle vilja lägga in lite fler bilder kring bröllopsplaneringen, men dessvärre går det inte att lägga över bilder från min mobil till datorn, ska få hjälp med att lösa det. Det vill man ju dokumentera! 
 
Ha en underbar helg! ♥
 
Här ska jag och Jesper vigas om mindre än två månader. Jag bokstavligen hoppade av lycka när vi hade ställt upp detta, så min mobil gled ur fickan och krossades. Men jag var lycklig ändå! Hade aldrig kunnat hoppas på att det skulle bli lika bra i verkligheten som i mitt huvud. Och ändå är det bara en bråkdel av allt som är uppställt. 
 
 Jag, Mimmi, Eva, Julia & Vera på studsmattan. Alla var sjukt flitiga på denna, inklusive alla brorsor och pappa. 
 
 
 

Bröllop, Vardag