Tungt

Hej!
 
Just nu känner jag mig otroligt frustrerad över husbygget. Allt går så långsamt, och man måste ligga på alla. Jag måste hela tiden ringa husfirman och byggfirman och tjata för att processen ska gå framåt, jag vill att det ska vara tvärtom! 
 
Som det ser ut nu så kommer inte Annahus att kunna leverera förrän till årsskiftet. Och då blir det ju inte i flytt föränn typ april 2018. Jag orkar inte vänta! 
 
Bygglovet ska skickas in i nästa vecka. Hade jag fått välja så hade det skett 2 veckor tidigare, men Annahus har så mycket att göra. Hoppas att beslutet på bygglovsansökan går fort iallafall eftersom vi har ett förhandsbesked. 
 
Den här veckan har jag legat hemma sjuk hela veckan, fast jag skulle ha åkt till Göteborg & gått på kurs & träffat Tom. Så det är lite segt. Vid det här laget har jag blivit väldigt deppig... Idag skulle mamma ha fyllt 50. Det känns jäkligt tungt. Har suttit & kollat på massa gamla bilder både igår & idag. Älskar att kolla på gamla bilder, men just idag blev jag ledsen. Jag saknar henne så oerhört mycket. 
 
 
 

Vardag

längtar efter eld och stjärnklara nätter

I helgen har vi varit heeeela dagarna & jobbat på tomten. Vi har jobbat bort runt 40 träd. Det är galet mycket jobb runt det alltså. Såga ner, dra ut på åkern, kvista, kapa, lassa, köra iväg, stapla, elda allt ris. Igår hade jag riktigt kul, idag var det inte riktigt lika kul eftersom det kändes rätt ordentligt i kroppen och vi var trötta, dessutom var vädret sämre. Men det känns kul att det händer grejer på tomten, även om det är massor kvar att göra.  Vi kommer att få hänga där många (alla) helger framöver. 
 
Efter att vi har jobbat färdigt har jag hängt kvar vid elden på kvällarna. Det är så otroligt mysigt, nästan meditativt att sitta och titta och lyssna på den sprakande elden och bli gosigt varm. Och lyssna på akustisk mysmusik. Det känns nästan som i en film. Det enda som saknas är en mäktig stjärnklar himmel & en gigantisk filt som man kan ligga på. Och att man är på en amerikansk ranch. Jag & Jesper har bestämt att vi ska ha en sån dejt i sommar och ligga där & titta på stjärnorna. 
 
 

Bygga hus, Vardag