Möhippa!

Hej!
 
I lördags smällde det, jag blev kidnappad och bortrövad för möhippa!
Jag hann tänka i fredags kväll och säga till Jesper "nej, det blir nog ingenting imorgon, för Amanda är på västkusten". Men ack! Det knackade på dörren på morgonen, när jag öppnade så var det ingen där. Det låg en kasse på trappen med en lapp, "Linn! Din stora dag är kommen. Ta på dig det som är i kassen, och ställ dig med ögonbindeln och hörselskydden på trappen om 20 minuter". Dog typ när jag öppnade kassen, och Jesper hade väldigt kul. En rosa tyllkjol, gröna strumpbyxor, en banderoll där det stod "Bride to be" och en tiara. 
 
Jag blev bortförd en bit bort, och in i en bil. Sen åkte vi, och jag vet att ingen tror på mig eftersom jag har det sämsta lokalsinnet, men jag höll koll på var vi var hela tiden! Vi åkte in till stan och vidare genom stan, och jag insåg att vi var påväg till Amanda i bergsbrunna. Och jag hade rätt! När vi kom fram ställde de mig, fortfarande med ögonbindel och hörselskydd såklart, vid flaggstången och sa åt mig att vänta. Sen hämtade de mig och ledde in mig och tog av mig ögonbindeln och så var alla där! Fantastiskt. Sophia, Amanda, Angelica, Josefin, Emma, Mimmi, Lina, Aude & Lisa. Vi åt värsta lyxfrukosten som de hade fixat, bubbel och allt, och bara mös. 

Sen var det dags att hoppa in i bilen igen, men ögonbildel och hörselskydd igen. Denna gång virrade de bort mig totalt, flera varv i varje rondell och så vidare. Kände att vi var in till stan och vände, men sen trodde jag att vi var påväg ut på landet eftersom vi åkte så länge. Men nej! Jag klev ur och kände att jag var i ett parkeringsgarage. Men tyckte att jag klev på något mjukt så undrade om vi var på en minigolfbana eller nåt. Kände att jag blev ledd in, och när jag fick ta av mig ögonbindeln så såg jag att vi var på Ikea! Så himla pinsamt. Jag fick en lapp med flera olika uppdrag jag skulle utföra, bland annat anordna en springtävling (vilken jag krossade medarbetarna på kök i) och ta reda på hur man säger jag älskar dig på så många språk som möjligt (jag fick 16 språk) samt hitta någon som skulle kunna vara Jesper om 15 år och ta en bild. 
 
Sen var det dags för bilen igen, denna gången slapp jag ögonbindel. Vi körde lite tävlingar mellan bilarna (uppdrag alltså, inte race) och skulle se saker längs vägen, olika saker gav olika många poäng. Typ, katt i koppel, 5 poäng. Vi såg ingen katt i koppel. När vi kört förbi dragon gate ungefär listade jag ut att vi skulle till Leksand, Sophias föräldrar har ett jättefint hus där. Vi stannade och åt lunch på vägen, och vår bil körde fel en gång. 
 
Jag hade rätt! När vi var framme drack vi supergoda drinkar, åt lite snacks och tog det lite lugnt. Under eftermiddagen fick jag diverse uppdrag och vi körde en femkamp, alltså jag dog nästan av skratt. När jag vaknade på söndagen hade jag ont i hela kinderna för att jag hade skrattat så mycket. Sen åt vi supergod middag och utförde lite fler uppdrag, därefter blev det bad i jaccuzzin följt av nakenbad i Siljan kl 2 på natten. 
 
När jag vaknade på söndagen hade jag som sagt träningsvärk i hela kinderna, och kände en sån enorm tacksamhet. Jag var helt rörd, att de hade lagt ner så mycket engagemang och hjärta i detta, och att alla var där just för min skull. Så himla lycklig! Vi åt en supermysig frukost på altanen och sen åkte hälften hem, den andra hälften tog ännu ett dopp i siljan innan vi åkte. Tack tack tack, ni är bäst! ♥
 
 
 
 
 

Bröllop, Vardag