Underbar helg

Sitter och äter frukost, börjar 11.30 idag och kör till 20.00. Gick upp vid 8 och gick ut på en promenad, hur mysigt som helst. :) Och nu äter jag en rejäl frukost med flingor, mackor, juice och te. Perfekt sätt att starta dagen. 
 
Förra veckan var jag sjuk heeela veckan lång, är fortfarande sjuk men ändå i skick för att jobba. Jobbade på tisdagen och sen var jag hemma sjuk onsdag, torsdag och fredag. Vi tog ju bort Ofelia på onsdagen också så jag har mått rätt kasst emellanåt också. 
 
I lördags hade vi firande här hemma för Jesper hela dagen, det var så himla mysigt. Jag ÄLSKAR våra stora familjer. Älskar att ha dem runt oss, med oss. Jespers släkt kom först, vi började med att Skypa med Josefin och Stewart som är i Skottland. De saknade Ruben såklart. Sen fikade vi och pratade och mös, jag hade bakat bröd, tårtor (tillsammans med Anneli) och en sorts kaka. Sen hade vi även en till sorts kaka, fruktfat och massa goda pålägg till brödet. Sen kom min släkt ett par timmar senare och det var massa prat och mys och självklart bjöd Eva på en dansshow (SÅ duktig). På kvällen åt vi pizza & spelade spel. 
 
Igår var det en lugn hemmadag med Jesper. Men vi gick över till Lännaborg för att kolla på en match, det var jättemysigt. Vid tiotiden på kvällen får jag ett samtal om att det var lösa hästar en bit härifrån, och vi trodde det var våra först men de stog trygga i stallet. Men jag åkte ändå dit med foderhink och grimmor för att hjälpa till att fånga in dem, och vi hittade dem och kontaktade ägaren. Sen blev det en riktig rejäl promenad för mig med två hästar (ägaren tog två). Så jag fick nog min motion trots Lazy sunday! 
 
 
 

Vardag

I sorg

 
Någon som är så full av liv kan aldrig dö. Ofelia, det är bara ditt nästa ävenyr. Vi ses snart igen. ♥
 
Igår fick Ofelia gå till de evigt gröna ängarna. Sorgen går i vågor - och just nu är den oehört kraftfull och det gör så fruktansvärt ont. Vi älskar ju henne och hon är en så stor del av vår familj - ingenting blir någonsin detsamma igen. Ofelia - tomrummet du lämnar efer dig är enormt. Mamma har nog väntat på dig, nu får ni vara tillsammans igen. Unika, underbara, vackra vita. Ingen annan är som du. ♥

Sorg, Vardag