Lediga dagar

Hej! 
 
Dippen i mående som jag tog upp i förra inlägget har tyvärr hållt i sig. Känner mig inte alls speciellt lycklig just nu faktiskt och jag tror att det är en kombination av olika saker som gör det. Att jag blev sjuk och därmed väldigt trött en period men har för höga krav på mig själv och därför inte kan acceptera att jag måste sakta ner och inte orkar i samma tempo, att det har blivit lite mycket press på jobbet som man kan hantera när man är tipptopp men som blir jobbigt när man mår sådär, att det är många att komma överrens med här hemma nu och det är tungt att försöka bibehålla en standard jag är van vid gällande städning och sånt, sorgen över mamma som kom starkare igen, och att jag får för lite tid för bara Jesper och mig. Och slutligen husbygget som tar på krafterna, det är ett evigt ringande fram och tillbaka till olika parter, man måste ligga på alla, dubbel- och trippelkolla allt och så är man stressad för man vill att det ska gå framåt. Det är både kul och väldigt påfrestande, om allt annat hade stämt så hade det inte varit några problem, egentligen är jag nog i mitt esse som spindeln i nätet i såna här projekt. 
 
Det som pågår just nu är att jag vill lämna in bygglovsansökan, det ville jag för tre veckor sen men alla parter är så långsamma. Det senaste problemet som dykt upp är att vi byter värmesystem från frånluftsvärmepump till markvärme, eftersom frånluftsvärmepumpen är rekommenderad till max 200 kvm. Och nu håller vi på med detaljer kring ventilationen på grund av detta, och jag får inte de svar jag behöver för att kunna skicka in bygglovsansökan. Det kommer dessutom bli dyrare. Men det känns samtidigt som att man vill ha ett värmesystem som man vet kommer funka bra, och ge tillräckligt med värme och varmvatten. Jag vet inte varför det känns så viktigt för mig att få in ansökan nu, men jag antar att det är en frustration i att man vill att det ska hända grejer och man vill komma framåt. Så fort vi fått in bygglovsansökan så kan man andas ut en stund. Då hoppas jag att det ska kännas roligare. 
 
Idag ska jag storhandla mat, och ikväll ska jag förmodligen provträna rugby! Ska bli jättespännande, jag har länge velat prova men det har inte funkat med mitt schema tidigare. Jag tänkte även åka till bygglovsenheten och lämna ansökan, men den blir förmodligen inte klar idag som det känns nu. I övrigt ska jag försöka att bara ta det lite lugnt, hantera ångesten och försöka hålla kraven på mig själv låga.  
 
 
En recap från helgen: i fredags sov jag & Jesper över hos Martin & Amanda, och hängde där lite på lördagen. På lördagen levererade vi lite möbler som jag sålt via tradera, sen gick vi ut & åt (själva) och gick på bio med min familj. I söndags spelade Jesper sin första fotbollsmatch så vi åkte och kollade, superkul! De vann. Jag skulle prompt ta med hundarna och Leo fick vi bära i en filt hela matchen för han frös som en liten gris. 
 
 

Vardag